top of page

Openingsdansen DREAM! vzw

Wil je graag net dat tikkeltje meer tijdens jullie openingsdans? 

Heb je weinig ervaring met dansen en wil je graag wat extra sturing tijdens die belangrijke slow op de mooiste dag van jouw leven?

Verras je graag jouw genodigden met een spectaculaire remix van leuke liedjes?

Dan ben je bij DREAM! vzw aan het juiste adres! Wij maken een openingsdans op jullie maat en naargelang jullie wensen. 

Hoe gaan wij te werk?

1. Neem contact met ons op en stel jullie vraag met al jullie wensen.
2. Een kennismakingsgesprek wordt georganiseerd, waarbinnen we elkaar wat beter leren kennen en we praktische-organisatorisch bekijken wat haalbaar is op welke termijn.
3. We spreken locatie en oefendata onderling af. In overleg met de lesgever wordt er gekeken hoe vaak er minimum wordt geoefend. 


Prijs?
Er wordt een forfaitaire bedrag vastgelegd op €150. Dit betekent dat dit losstaat van het aantal oefensessies die nodig zijn om de openingsdans onder de knie te krijgen. Het is belangrijk dat jullie als koppel zo vaak kunnen oefenen als jullie nodig vinden om de dans goed onder de knie te hebben.

Bijkomstig komt er een kilometervergoeding bij voor de verplaatsing (0,4170 / km) vanaf 10km (heen en terug) te rekenen vanaf onze hoofdzetel. Heb je nog vragen? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Ook het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend, zodat u een juiste en goede keuze kan maken.

 

"Voor onze grote dag kregen we het geweldige idee om voor onze openingsdans niet enkel een slow te doen, maar een heuse dans op een mix van liedjes. Hier waren we dan, gewapende met ons (epic) idee en liedjesmedley. Maar we zaten vast, het moeilijkste van al, althans voor ons, was een bijpassend dansje vinden! Gelukkige was Romina daar. Met al haar ervaring en dans-expertise wisten we al snel dat zij diegene was om de 'moeilijke taak', ons leren dansen, op haar te nemen. We bezorgden haar de muziek en bespraken rustig onze visie en wensen. Ze wist onmiddellijk wat te doen en ging ermee aan de slag. We hadden verschillende oefensessies waar we telkens weer een nieuw deel van de dans aanleerden.Dankzij de vlotte lesmethode, leerden we al snel ons hele dansje. Het sloot helemaal aan bij ons stijl en wensen. Dankzij Romina met haar aanstekelijk enthousiasme, geduld en danservaring werd onze openingsdans een van onze mooiste herinneringen op onze onvergetelijke dag!"

J&J

oktober 2021

"Romina maakte een openingsdans naar onze wensen, volledig op maat. Dankzij haar inspiratie, tips, geduld en vertrouwen in ons, leerden we een prachtige openingsdans samen met onze kinderen. Een mooie herinnering... Dankjewel!"

Hans & Goedele

augustus 2022

bottom of page