top of page

DREAM-bestuur

Mensen met een passie

Romina Pira

Voorzitter

Danslerares

De beste dansjuf van het land en geliefd bij groot en klein.

Romina, orthopedagoge en tevens voorzitter van onze VZW.

Een superenthousiaste en getalenteerd danswonder die ons    naar de next level gaat heffen...

Ambiance en fun gegarandeerd met deze spring-in-'t-veld.

Met haar maken we onze DREAM! eindelijk waar.

! Ze is de lijm binnen onze VZW!

Christophe Smits

Ondervoorzitter

DJ

Christophe Smits, alias Stoffel, heeft met grote goesting ingestemd op de vraag om bij het bestuur te komen. Christophe is DJ in zijn vrije tijd en zorgt voor onvergetelijke avonden voor jong en oud!

Ambiance, feesten, muziek en plezier zijn voor Stoffel alledaagse woorden. Zijn aanstekelijk enthousiasme maakt alle bestuursleden binnen de VZW warm om vol te gaan voor hun doel Naast zijn enthousiasme was Christophe de grondlegger van onze fantastische vzw-naam. Zijn ondernemerschap zal ervoor zorgen dat DREAM!vzw een ware droom wordt voor alle leden!

Steven Baveghems

Penningmeester

Praktische organisator

Steven Baveghems is onze penningmeester van dienst. Het rationeel denken van Steven is een factor die onze vzw zeker nodig heeft. Alle kostenplaatjes naast elkaar leggen, kent voor Steven geen geheimen. Zijn motivatie om anderen mee te krijgen in zijn positieve mind is een mooie en belangrijke eigenschap die Steven binnenbrengt in de vzw. Hij zal steeds paraat staan om iedereen voldoende te informeren bij allerhande vragen, zowel voor leden als bestuursleden. Steven zijn inzet is onbetaalbaar en onvindbaar! Wij zijn enorm blij om een steunfiguur als Steven te mogen verwelkomen in onze vzw! Hij is op deze korte tijd al onmisbaar geworden voor ons.

b73a25b9-d4f0-4bf4-98c2-6720e09380c4.jpg
5a344bcb-f65c-40e0-a010-b263c48eaf7f.jpg

Leen Peeters

Maryline Trekels

Secretaris

Crealerares

Leen Peeters, leerkracht secundaire onderwijs, ons creatief brein en secretaris binnen de vzw. Jaren ervaring binnen het onderwijs en omgaan met kinderen gecombineerd met haar creatieve enthousiasme brengt ons naar een grote meerwaarde binnen onze vzw. Leen zal zich steeds 200% inzetten voor elk event en elk kind ingeschreven binnen de vzw. Haar warme lach zorgt ervoor dat kinderen zich snel thuisvoelen en een warme thuis ervaren tijdens de kampen van DREAM!vzw.

Commissaris 

Helpende rechterhand

Maryline Trekels is een werkende kracht binnen de VZW. Haar lollige, leuke en levendige verschijning staan voor de speelsheid en fun binnen de VZW. Maryline weet iedereen aan te sporen om steeds vrolijk voor de dag te komen en er elke dag met nieuwe moed voor te gaan. Ze zal bij elk event zichtbaar zijn om het amusement open te breken en jullie, als leden, een warme thuis te bezorgen. Wij zijn enorm blij dat Maryline deel wil uitmaken van het mooi avontuur binnen DREAM!vzw.

Britt Engelen

Assistent-danslerares

Assistent-crealerares

Britt Engelen is een enthousiaste danseres, die graag kinderen entertaint. Haar jaren danservaring zorgen voor een grote basis om de danslessen mee te assisteren. Britt haar liefde voor kinderen gaat verder dan moederliefde. Britt is een mooie, lieve en leuke verschijning die zorgt voor sfeervolle danslessen en kampen. Ze staat samen met Romina in voor het geven van leerrijke en speelse lessen en zal steeds met een grote glimlach voor de kinderen en ouders verschijnen. Britt is een jong talent dat nog zal groeien tot een waanzinnige lesgever. 

9d055b74-c61b-44c6-bb43-15eb9e93f1ec.jpg
034e1d19-99a1-4e92-bc08-ceb37904dec2.jpg
f5074c56-0dc6-44bd-ad0d-ba20d7a31de0.jpg
9fe66551-a95a-430d-b335-7c816f0322c3.jpg

DREAM-lesgevers

Onze lesgevers binnen DREAM! vzw zijn allen in het bezit van een pedagogisch diploma of zijn in opleiding hiervoor. Klik             voor een kijk naar ons aanbod.

bottom of page