top of page

creaDANSkampen DREAM! vzw

Binnen DREAM! vzw is er een tweede grote pijler die zich, naast danslessen, toelegt op creaDANSkampen. Wij kozen voor een fijne combinatie van knutselen en het aanleren van dansen gedurende de volledige week. Wij willen onze kinderen hun creativiteit ten volle uitdagen en laten ontwikkelen. Tijdens de crea-lessen wordt er gewerkt rond verhaallijnen waarin zowel de kleine als grove motoriek verwerkt zitten. Ze leren omgaan met allerlei materialen en proberen hun creatieve geest te verruimen. Binnen de danslessen wordt er vooral grofmotorisch gewerkt en worden de kinderen ritmisch uitgedaagd naargelang kun leeftijd. Wij behouden een mooie balans tussen deze twee grote domeinen van ons creaDANSkamp, wat betekent dat de kinderen evenveel momenten knutselen als dansles volgen. 

Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat de kinderen zich op ons kamp thuisvoelen. Wij zorgen voor een warm onthaal in de ochtend en een gemoedelijk afscheid op het einde van de dag. In het midden van de week voorzien wij een voor- of namiddag spel zodat de kinderen ook leren samenspelen, samenwerken en omgaan met winnen en verlies in een goede omkadering. Wij werken steeds doelmatig en kindgericht.

Wil je graag zeker zijn van een plaats in een van onze creaDANSkampen? Heb je een vraag over een kamp? Neem zeker contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. Op deze pagina vindt u steeds terug indien er nieuwe kampen georganiseerd worden. 

Bekijk ook onze                                   voor een inkijk in onze kampen van zomer 2022.

creaDANSkamp augustus 2023 voor.png
creaDANSkamp augustus 2023 achter.png
creaDANSkamp zomer juli voor.png
creaDANSkamp zomer juli achter.png
bottom of page